Linda Heijmans uit Roggel genomineerd voor HEMA Design Contest 2021

Roggel – 17 september 2021 – Linda Heijmans uit Roggel is genomineerd voor de HEMA Design Contest 2021. Ze is één van de tien finalisten, gekozen uit 250 inzendingen. Over twee weken mag zij in Amsterdam een presentatie geven aan de jury en maakt ze kons op de juryprijs. Er is ook een publieksprijs, die ze natuurlijk graag zou winnen! Ze nodigt hierbij dan ook iedereen uit om op haar te stemmen. “Om de publieksprijs te winnen heb ik je hulp nodig! Er kon op naam met meerdere mailadressen gestemd worden!” 

img

Over de Hema Design Contest 2021

HEMA bestaat dit jaar 95 jaar en daarom staat de 31e design contest van HEMA in het teken van feest vieren. Naast het dagelijks leven leuker en makkelijker maken streeft HEMA naar meer duurzame en inclusieve producten voor iedereen. De uitdaging is dan ook: ontwerp een oplossing die de toekomst van samen vieren beter, makkelijker en leuker maakt.

Publieksprijs

Het design van Linda is een van de tien finalisten:

Feestpuntjes – Vrolijke bordjes in de vorm van een punt voor het serveren van feestelijke hapjes als vlaai en pizza maar ook snoep en popcorn. Met deze vrolijke bordjes in de vorm van een punt, maak je direct indruk op de feesttafel. Vul ze met feestelijke hapjes zoals vlaai, snoep, chips of pizza. Door de opstondende rand kon dit allemaal geserveerd worden op de feestpuntjes. Samen vormen de puntjes precies een ronde taart. Er is keuze uit een bonte kindercollectie en een rustige kleurstelling waardoor ze te gebruiken zijn door groot en klein. Gebruiksgemak, vrolijkheid, minder afwas…en meer tijd om te feesten.

Oordeel jury – Speciale feestbordjes verhogen de feestvreugde.Bovendien hebben ze een herkenbaar uiterlijk door de dunne vorm, waardoor ze ogen als gevouwen karton. Ook handig: ze zijn stapelbaar en dus makkelijk op te bergen. 

Op deze webpagina vind je alle ontwerpen van de tien finalisten. Breng je stem uit en maak kons op een HEMA cadeaukaart t.w.v. €100. Het ontwerp van Linda is nummer 4.

Foto Linda Heijmans
170921/HvL


Via Amsterdam Online