Mega Boekenmarkt in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – 18 september 2021 – In het weekend van 5, 6 en 7 november organiseert Muziekvereniging St. Liduina een Mega Boekenmarkt in Kelpen-Oler. Vlakbij is er tegelijkertijd ook een LP-CD-DVD markt. De Boekenmarkt staat bekend als de grootste, goedkoopste en best gesorteerde boekenmarkt in de regio. Er zijn tienduizenden boeken en strips verdeeld over ca. 60 categorieën. De opbrengst is voor de jeugdopleiding en -begeleiding en voor ondersteuning van het muziekonderwijs op de basisschool.

img

De bezoeker vindt er boeken over o.a. Limburg, heemkunde, life-style, culinair, natuur, handwerken, hobby, techniek, fotografie, tuin, (huis-)dieren, flora, kunst, geschiedenis, reizen, reis- en taalgidsen, WOII, koningshuizen, NL vroeger, regio NL, huisdieren, jaarboeken, atlassen, woordenboeken/taalgidsen, naslagwerk, religie, spiritualiteit, gezondheid, humor, poëzie, literatuur, muziek, sport, bridge/schaken/spel, reisverhalen, oorlogsromans, streekromans, verhalen- en gedichtenbundels, oude literatuur, wereldliteratuur, enz.

In totaal zijn er ongeveer 60 categorieën tegen weggeefprijzen. Kinderboeken en voorleesboeken zijn spotgoedkoop. Een mooie roman kost gemiddeld €1. De boeken zijn streng geselecteerd en in perfecte staat.

Er is ook een grote collectie stripboeken, vele honderden, waaronder veel oude, c.q. collectorsitems.

Er is een zeer grote en verrassende collectie NOSTALGIE uit de jaren 50/60/70 en oude tot zeer oude boeken. Bovendien ook oudere, vaak zeldzaam geworden, literatuur.

Praktische informatie

wanneer – op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november 2021

waar – Boekenmarkt in gemeenschapshuis ’t Trefcenter, Kerkstraat 2a in Kelpen-Oler. LP-CD-DVD markt iets verderop in het Kerkzaaltje

entree – Boekenmarkt € 1 per persoon, gratis tot 18 jaar. LP-CD-DVD markt gratis. Kinderen s.v.p. onder toezicht

parkeren – gratis grote parkeermogelijkheid vlakbij

betalen – pinnen is mogelijk, voor bedragen tot € 10 werd € 0,50 extra gevraagd.

horeca – in het café heerlijke drankjes tegen dorpsprijzen

Foto Tim Schmitz (editie 2018)
180921/HvL

 


Via Amsterdam Online