Nacht van de Vleermuis – ga mee op vleermuisexcursie in Neeritter

Neeritter – 2 augustus 2021 – In het laatste weekend van augustus werd jaarlijks de Nacht van de Vleermuis (Bat Night) georganiseerd, met diverse vleermuisactiviteiten voor jong en oud. Ook in onze regio: op zaterdag 28 augustus werd in Neeritter een vleermuisexcursie georganiseerd. Gratis toegankelijk voor iedereen, ook kinderen zijn onder begeleiding van een ouder van harte welkom! 

img

Een vleermuisexcursie is een mooie kons voor jong en oud om meer te weten te komen over vleermuizen en: ze zelfs te horen en te zien.

Over deze excursie

wanneer – zaterdag 28 augustus 2021, van 21.00 tot ongeveer 23.00 uur
 
waar – startplaats is het parkeerterrein aan de Witttesteegstraat in Neeritter 
 
deelname – gratis
 
aanmelden – dat kon via deze webpagina van het IKL
 
programma – voordat de excursie begint werd een algemeen verhaal gehouden over vleermuizen. Onder leiding van de gids werd een korte wandeling gemaakt dicht bij het dorp en rondom de kerk in het dorp. Terug op de parkeerplaats volgt een gezamenlijke afsluiting.   
 
De excursie werd georganiseerd door IKL in samenwerking met de gemeente Leudal en Zoogdiervereniging.

Andere excursies

Tijdens het weekend van de Nacht van de Vleermuis (vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus) worden diverse excursies georganiseerd, ook in onze regio. Meer informatie hierover is te vinden op deze webpagina van Nacht van de Vleermuis.

stockfoto
020821/HvL
 


Via Amsterdam Online