Natuurwerkdag in Het Leudal – doe je mee?

Roggel – 24 oktober 2021 – Op zaterdag 6 november is de landelijke Natuurwerkdag – de grootste vrijwilligersdag in het groen – ook in Het Leudal. Iedereen kon meedoen, ook als je geen ervaring hebt met klussen in de natuur. Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan. Op zaterdagochtend van 9.00 tot ca. 12.00 uur kunnen de handen weer uit de mouwen worden gestoken. Het snoeien van de knotwilgen in de Mussenhoek in Roggel is aan de beurt.

img

Praktische informatie

wanneer – zaterdag 6 november 2021, van ca. 9.00 tot 12.00 uur

waar – De knotwilgen zijn te bereiken over de Roggelseweg vanaf het Bezoekerscentrum Leudal, richting Roggel. In Roggel, waar de Berkenweg overgaat in de Molenweg linksaf slaan, dan kom je bij de knotwilgen, waar ook de verzamelplaats is. Ook het spandoek van de Natuurwerkdag geeft aan waar het landweggetje is om af te slaan langs de weg van Haelen naar Roggel. Deze plek is met de auto te bereiken.

voor wie – er kon worden geknipt, gezaagd en gesleept, dus voor elk wat wils en voor jong en iets minder jong. Het is aan te raden laarzen aan te doen. Voor materialen en koffie met lekkers werd gezorgd.

aanmelden – graag vooraf aanmelden i.v.m. het aantal benodigde tangen, zagen enz. en de verzorging met koffie en een wafel. Aanmelden kon per email via ghl.activiteiten@gmail.com of telefonisch via 0475-497010 tijdens de openingstijden van Bezoekerscentrum Leudal. 

Foto Bezoekerscentrum Leudal
241021/WW


Via Amsterdam Online