Neelder Rommelroute 2021 in Maasniel

Maasniel – 11 augustus 2021 – Rommel is geen rotzooi en dat kun je op zondag 5 september in Maasniel gaan ervaren. Op tientallen hoekjes in Maasniel kun je als verkoper of als koper van particuliere verkoopspullen je slag slaan. WijzijnMaasniel organiseert op die dag voor de tweede keer de Maasnielse Rommelroute met tientallen verkoopstandjes in de tuin of de garage van deelnemende inwoners overal in Maasniel. Coronaproof en met gratis deelname.

img

WijZijnMaasniel ziet deze activiteit als een verbindende dorpsactiviteit en hoopt weer op een grote deelname door kopers en verkopers. Uiteraard worden de corona-richtlijnen gehanteerd, maar deze zijn in dit concept prima na te leven.

Mensen verkopen op hun eigen terrein (in de voortuin, de oprit of garage) hun eigen verkoopbare spullen. Verzameld bij de opruiming van de zolder, de garage of  de kelder of aangetroffen in een vergeten hoek. Voor de verkoper overbodig, overcompleet of gewoonweg niet meer gewenst; voor de koper zeer interessant, leuk en welkom. Dat kon dus van alles zijn: kleding, boeken, speelgoed, huishoudelijke spullen, doe-het-zelfmateriaal, tuingereedschap, sportartikelen, verzamel-items. Voor de verkopers is het een leuke manier om hun huis op te ruimen en daarnaast ook een extra zakcentje te verdienen. Voor de kopers een heuse schattenjacht bij de buurtbewoners.  

Infotent op 5 september

Organisator WijZijnMaasniel richt die dag op het Betjesplein haar centrale infotent van 9.00 tot 13.00 uur in. Hier kon men informatie vragen over de Rommelroute of over WijZijnMaasniel en kon men een print van de verkopersplattegrond afhalen.

Praktische informatie

wanneer – zondag 5 september 2021, van 10.00 tot 15.00 uur

waar – overal in Maasniel (plattegrond verkrijgbaar bij infotent WijzijnMaasniel op het Betjesplein)

deelname – gratis, vooraf aanmelden als verkoper is verplicht en kon tot uiterlijk 28 augustus via deze webpagina van WijzijnMaasniel. De aangemelde verkopers krijgen door vrijwilligers van WijZijnMaasniel een gratis promopakket voor hun verkoopstand thuisbezorgd.  

110821/HvL


Via Amsterdam Online