Nieuwe bundel ‘D’RAAN 2021’ van Ron Verhees

Linne – 2 juli 2021 – Vanmiddag, vers van de pers, is de nieuwe bundel verschenen van de 66-jarige auteur en dialectschrijver Ron Verhees uit Linne, die sinds 2017 dagelijks columns, gedichten, verzen of raps publiceert op zijn facebook onder het pseudoniem The Flosser. Zijn 13e bundel draagt de titel ‘D’RAAN 2021’, een titel die slaat op al hetgeen, mede door corona, op de mensen in Nederland afkomt en van hun verwacht werd,…. 

img

….de vaccinaties, de vele onduidelijkheden, de gevolgen van de mondkapjes, avondklok en de sluitingen van de bedrijven die de schade niet meer konden opvangen.

Bundel 13 is weer een overvolle kroniek van de dag, weergegeven in diverse vormen en voorzien van illustraties. Recht door zee, niet links, niet rechts maar wel recht uit het hart, hetgeen soms onverwacht aan kon komen.

Het merendeel van de onderwerpen is in dialect geschreven. Enkele onderwerpen, op verzoek, in het Nederlands.

De inmiddels 66-jarige schrijver is nog niet van plan te stoppen en gaat dagelijks door met horen, zien en beschrijven van al hetgeen hij in het dagelijks leven tegenkomt.

Over Ron Verhees

Ron Verhees, die werkzaam is geweest in onderwijs en begeleiding van mensen op hun weg naar de arbeidsmarkt had tevens zijn sporen verdiend als vrijwilliger, initiatiefnemer en bestuurder van diverse maatschappelijke organisaties zoals Oost-Europahulp, de lokale omroep, documentaires, Kledingbank Limburg, de Nationale Kledingbank en het Kenniscentrum Kledingbanken Nederland.

Momenteel is Ron Verhees nog actief als bestuurslid Gehandicapten Platform Maasgouw en als adviseur van de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw.

Praktische informatie

De bundel “D’RAAN 2021” is evenals de voorgaande bundels verkrijgbaar via Drukkerij Schuren, Breeweg 31 Linne en bij de schrijver Ron Verhees zelf, Bernhardstraat 12 in Linne.

De kostprijs is drukprijs is €15 per bundel.

Foto Ron Verhees
020721/HvL


Via Amsterdam Online

Reizen Laos