Online publieksavond bij Laurentius Ziekenhuis

Roermond – 25 juni 2021 – Het Laurentius Ziekenhuis organiseert op maandagavond 12 juli weer een publieksavond om alle belangstellenden bij te praten over alle actuele ontwikkelingen in het ziekenhuis. Deze keer echter niet in het ziekenhuis zelf, maar online. Het werd een afwisselend programma met ruimte tot het stellen van vragen via de chat. Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen.

img

Het programma 

Actuele ontwikkelingen

Bestuursvoorzitter Luc van den Akker stelt zich graag aan u voor en neemt u in vogelvlucht mee door het afgelopen jaar. Hoe verliep de coronapandemie in Laurentius en hoe staat het er nu voor in ons ziekenhuis? Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Werken op de IC tijdens de pandemie

Wendy Weijers is verpleegkundige op onze Intensive Care. Zij en haar collega’s hebben een uitzonderlijk jaar achter de rug. Ze deelt haar ervaringen op de werkvloer met u.

Cliëntenraad

Namens de Cliëntenraad zal Hans Schuurman de resultaten delen van de meest recente enquêtes die zijn voorgelegd aan ons Cliëntenpanel. De onderwerpen waren wachtkamerbeleving en de ervaringen met het Laurierblad.

Ontwikkelingen in en om het ziekenhuisterrein

Het ziekenhuis werd steeds mooier en toegankelijker, maar de metamorfose is nog niet voltooid. Manager Facilitair, Nataschja Zaal, praat u bij over de meest recente aanpassingen in en om het ziekenhuis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier of per e-mail via communicatie@lzr.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de link waarmee u kunt deelnemen. De bijeenkomst is van thuis uit te volgen via een PC, laptop, tablet of telefoon, zolang deze maar in verbinding staat met het internet. Door op de link te klikken, kunt u deelnemen aan de online publieksavond.

Vragen stellen aan de sprekers kon tijdens de bijeenkomst via de chatfunctie. Heeft u nu al een vraag, dan kunt u deze opsturen naar communicatie@lzr.nl.

Foto Laurentius Ziekenhuis
250621/HvL


Via Amsterdam Online

Reizen Laos