Ontmoet schrijver Wim Daniëls bij Bibliocenter

Weert – 29 september 2021 – Schrijver Wim Daniëls komt op woensdag 13 oktober van 19.30 tot 21.30 uur naar Bibliocenter Weert. Daniëls schreef ruim honderd boeken, waaronder Het dorp, De lagere school en De mulo. Hij voert zijn publiek terug in de tijd, voor velen een feest der herkenning en gaat met het publiek in gesprek. Een avond Wim Daniëls staat garant voor een avond genieten. Reserveer snel je kaartje!

img

De schrijver vertelt hoe de dorpen en het onderwijs in Nederland de laatste vijftig, zestig jaar zijn veranderd en zich hebben ontwikkeld. Hij schetst een heel gedetailleerd en vaak verrassend beeld van het dorp en het onderwijs van weleer en nu. Ongetwijfeld levert dit paralellen met jouw dorp of school op, een feest der herkenning voor iedereen!

Wim Daniëls

Wim Daniëls is schrijver, theatermaker en taalkundige. Hij schreef boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen. Ook zijn doelgroepen variëren sterk; volwassenen, jongeren én kinderen.

Verder treedt hij op in het theater, had hij samen met Kasper Boon het bordspel Het Grote Taalspel gemaakt en is hij geregeld te zien op tv en te horen op de radio.

Praktische informatie

wanneer – woensdag 13 oktober 2021, van 19.30 tot 21.30 uur

waar – Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel

kaarten – € 10 voor Bibliocenter-leden en € 15 voor niet-leden

reserveren – dat kon via deze webpagina van Bibliocenter 

290921/HvL 


Via Amsterdam Online