Oproep gemeente Roermond – vermijd te grote drukte!

Roermond – 7 mei 2021 – Nu shoppen weer zonder afspraak kon en de terrassen lonken, was er het afgelopen weekend ook in Roermond een toestroom van bezoekers. De gemeente Roermond verwacht nu ook weer een druk weekend en doet daarom een beroep op iedereen om een te grote drukte te vermijden. Gezondheid en veiligheid gaat boven alles en waar en indien nodig zal de gemeente ingrijpen om een te grote toestroom te voorkomen.  

img

De gemeente Roermond doet er alles aan om een bezoek aan Roermond in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat dit veilig kon. Drukte werd continu gemonitord, in de binnenstad en bij het Designer Outlet. Als de veiligheid voor bezoekers niet meer  kon worden gegarandeerd, dan ziet de gemeente zich genoodzaakt maatregelen te nemen om die toestroom te beperken. Op toegangswegen en in de binnenstad. Ook daar is de gemeente op voorbereid. 

Oproep 

Om het niet zover te hoeven laten komen, vraagt de gemeente Roermond iedereen het gezonde verstand te gebruiken. Kies bij uw bezoek aan Roermond niet het drukste moment van de dag uit of kom een keertje terug als het wat rustiger is en stel je bezoek uit. Dan blijft shoppen en een terrasje pakken in Roermond voor iedereen fijn en veilig.

Stockfoto


Via Amsterdam Online

Reizen Laos