Tover Route Roermond en RoermondVol Licht van start

Roermond – 1 november 2021 – Vanaf vrijdag 5 november heten de binnenstadondernemers van Roermond iedereen van harte welkom bij de betoverende en vooral muzikale Tover Route met onder andere  40 interactieve toverpunten in de Roermondse binnenstad. Diezelfde dag gaat ook de alweer derde editie van RoermondVol Licht van start met duizenden lichtjes en metershoge 3D lichtobjecten. Kortom, het is voor jong én oud volop genieten in de binnenstad van Roermond  

Vernieuwde Tover Route

Na het succes van het afgelopen jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om in de binnenstad van Roermond te toveren. De vernieuwde Tover Route bestaat dit jaar uit maar liefst 40 interactieve toverpunten verspreid door de binnenstad van Roermond. Bovendien zijn er 5 grote XL etalages waar kinderen, ouders en grootouders een muzikale belevenis kunnen ervaren.

De interactieve toverstokjes van het afgelopen jaar zijn ook dit jaar te gebruiken. Voor het scannen van de speciale muzikale QR codes is een smartphone vereist. Voor nieuwe bezoekers zijn de interactieve toverstokjes dagelijks vanaf 12.00 uur te koop bij de theaterkassa van TheaterHotel De Oranjerie (Kloosterwandplein 12-16). 

Kinderen uit heel Limburg zijn van harte welkom om de Troubadour en zijn nichtje, DJ Daisy Bell te helpen om samen Roermond te laten stralen en veel muziek te laten klinken. Bovendien maak je met de toverpuzzel kons op mooie prijzen.

Opening met de Troubadour en DJ Daisy Bell

Vrijdag 5 november vanaf 15.30 uur zal de Tover Route geopend worden tijdens een Meet & Greet met de Troubadour en DJ Daisy Bell op het Kloosterwandplein in de binnenstad van Roermond. Iedereen is van harte welkom om een selfie te maken met deze twee vrolijke figuren. Bovendien krijgen de bezoekers een leuke, kleine verrasing. Na de opening gaan de Troubadour en DJ Daisy Bell samen met de kinderen de binnenstad van Roermond betoveren.

ROERMONDVOL Licht

RoermondVol Licht start tevens ook vanaf vrijdag 5 november en hiermee begint de derde editie. De straten van Roermond zijn nu nóg sfeervoller dankzij duizenden lichtjes en metershoge 3D lichtobjecten. Kom gezellig shoppen bij meer dan 130 verrassende speciaalzaken en ga bourgondisch tafelen bij je favoriete café of restaurant.  

Meer informatie

Wil je meer weten over de Tover Route in Roermond en het verhaal van Roermondse Troubadour? Ga dan naar de website van We Are Roermond.   

Foto's Koen Kruchten/Petra Lenssen/We Are Roermond
011121/HvL
 
 


Via Amsterdam Online