Trimloop Grenslaup Vosseven 58 – 17 oktober 2021

Stramproy – 11 oktober 2021 –  Op zondag 17 oktober werd editie 58 van de Grenslaup Vosseven georganiseerd. De Grenslaup Vosseven, een trimloop, prestatieloop, geen wedstrijd (of je moet dat er zelf van maken!) in en door de bossen en over de fietspaden achter bungalowpark Vosseven in Stramproy. Deelnemers kunnen kiezen uit vier parcoursen: 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km of 5,6 km die ook gecombineerd mogen worden. 

img

Het programma

Inschrijven kon vanaf 9 uur, de start is om 10 uur op het lange pad achter Bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Inschrijfkosten € 2 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Je kunt dan kiezen – en dat hoeft zelfs niet eens – uit vier verschillende parcoursen en afstanden. 1½ Uur lang kun je afwisselend rondes van 1,1 of 3,2 of 3,7 of 5,6 km lopen. De rondes stonden met pijlen aangegeven (wit, geel, blauw, rood). Terwijl je dat doet, kun je genieten van de prachtige natuur en het landschap van Kempenbroek en de grensregio tussen Stramproy en Bocholt.

Deelnemers houden zelf hun afstand bij. Voor de snelsten moet 18 – 19 km er in zitten in de 90 minuten.
Een tijdklok is voorhanden, maar uitslagenlijsten worden niet opgemaakt. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. De afstand kon zelf ingevuld worden. Tijdcontrole is er tot ca. 11.30 uur.  

Er worden vooraf 3 waardebonnen van Boshuis “Nieuw Vosseven” en twee Walter Wallets verloot onder de deelnemers. Onder degenen die 9x of 10x in een seizoen hebben deelgenomen, worden in juni 2022 twee dinerbonnen van € 50 verloot, beschikbaar gesteld door Boshuis “Nieuw Vosseven”.

Wandelen

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van LG De Grenslaupers of stuur een e-mail naar wilmavanmuijen@concepts.nl.

 
Foto LG De Grenslaupers
111021/WW
 
 
 


Via Amsterdam Online