Vrijwilligers gezocht voor levende Kerststal in Het Leudal

Haelen – 24 oktober 2021 – Op Tweede Kerstdag wil het Bezoekerscentrum Leudal / Groen Hart Leudal graag weer een levende Kerststal organiseren. Om dat te kunnen realiseren is de werkgroep op zoek naar vrijwilligers voor de rol van Maria, Jozef, kindje Jezus, engelen, drie koningen, herders en bezoekers én naar vrijwilligers die willen meehelpen met de organisatie van de levende Kerststal. Aanmelden kon tot en met 14 november.

img

Wat betreft de rollen van Maria en Josef en kindje Jezus: er mogen ook meerdere ouderparen met hun kindje meedoen, want dan kon de tijd worden verdeeld over meerdere koppels. Het hoeft overigens geen pasgeboren baby te zijn.

Praktische informatie

interesse – ben je, of weet je, iemand, die het leuk zou vinden hieraan mee te werken? Of wil je graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar ghl.activiteiten@gmail.com.

aanmelden – aanmeldingen kon tot 15 november. Er volgt dan een werkbespreking met rolverdeling op vrijdagavond 19 november van 19.30 tot 20.30 uur in het Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen.

levende Kerststal – De levende kerststal werd gehouden op zondag 26 december (2e kerstdag) van 11.00 tot 15.00 uur.
 
“We hopen dat het weer net zo’n succes gaat worden als de vorige keer! Met jullie hulp gaat dat zeker lukken, dus meld je aan!”

Foto Bezoekerscentrum Leudal
241021/HvL


Via Amsterdam Online