Week tegen Eenzaamheid in Roermond

Roermond – 28 september 2021 – Eenzaamheid is van alle dag en kent vele gezichten. Ook in Roermond. Contact en verbondenheid met anderen zijn belangrijk in de aanpak van eenzaamheid. Daarom staat de Week tegen Eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober in het teken van ontmoeting. Er vinden allerlei activiteiten plaats in Roermond waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. 

img

Wethouder Marianne Smitsmans (sociaal domein): “Corona had ons nog meer bewust gemaakt van eenzaamheid. Ik ben blij om te zien hoeveel vrijwilligers en organisaties in Roermond zich inzetten tegen eenzaamheid. Simpelweg door mensen in contact te brengen met elkaar, zodat ze zich weer verbonden voelen. Elkaar ontmoeten, daar draait het. En dat is wat we gaan doen!”

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober vinden allerlei activiteiten plaats in Roermond waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. U kunt terecht bij ’t Paradies, de ECI en op andere plekken in de stad voor een praatje, een film, muziek, dans of gewoon gezellig samenzijn.

Kijk hier voor een overzicht van wat er zoal te doen is in Roermond die week.

De aanpak eenzaamheid is onderdeel van seniorvriendelijk Roermond.


Via Amsterdam Online