Wekelijkse kienenavonden Maasbracht voor onbepaalde tijd afgelast

Maasbracht – UPDATE 4 november 2021 – Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn de wekelijkse kienavonden op de maandag- en donderdagavond in ZC De Spil in Maasbracht tot nader bericht geannuleerd. Na een coronapauze van ruim anderhalf jaar waren de kienavonden per 1 november jl. weer opgestart.  

img

Maasbracht – 23 oktober 2021 – Op maandagavond 1 november gaat, na een pauze van ruim anderhalf jaar, het kienen in Maasbracht weer van start. Elke week op maandag- én donderdagavond in ZC De Spil. In verband met corona zijn er enkele kleine aanpassingen. Zo is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk en worden de kleine kaartjes niet meer verstrekt. Deze aanpassingen worden de eerste twee avonden verder toegelicht.

Het kienen werd georganiseerd door Voetbalvereniging MBC’13 en Harmonie St. Cecilia. De vrijwilligers van de voetbalvereniging en de harmonie hopen u weer allemaal te mogen begroeten vanaf 1 november.

Praktische informatie

wanneer – vanaf maandag 1 november 2021 elke maandag- en donderdagavond om 20.00 uur (18.00 uur gaat de zaal open)

waar – ZC De Spil, Suikerdoossingel 55, Maasbracht

coronatoegangsbewijs – de organisatoren volgen de richtlijnen van de overheid, een coronacheck is daarom verplicht. Hiervoor dient u een cononatoegangsbewijs te tonen, dit kon door middel van de CoronaCheck app of op papier. Zie voor meer informatie deze webpagina van de Stichting Open Nederland.  
 

041121/HvL
 


Via Amsterdam Online