Wethouder Evers opent fietscampagne #posifiets in Roermond

Roermond – 24 juli 2021 – Wethouder Rens Evers van de gemeente Roermond trapte vandaag de campagne ‘#posifiets blij dat je fietst’ af. Hiermee zet Roermond Bereikbaar in op het stimuleren van fietsen naar en in de stad. Bezoekers aan de binnenstad die met de fiets of e-bike komen kunnen deze zomer rekenen op extra fietsenstallingen, bewaakte stallingen en leuke fietstraktaties.

img

Wethouder Rens Evers, tevens voorzitter Roermond Bereikbaar, overhandigde bezoekers die op de fiets kwamen een ‘Rondje Roermond’-bon. Met deze bon bieden de deelnemende horeca een tweede kopje koffie of thee gratis aan. “Door bezoekers #posifiets te belonen willen we nog meer mensen op de fiets krijgen. Want fietsen is gezond, leuk en goed voor de bereikbaarheid van Roermond”, aldus de wethouder.

Kijk voor meer informatie over de posifiets op deze webpagina van Roermond Bereikbaar.  

Over Roermond Bereikbaar

Roermond Bereikbaar helpt reizigers slimmer op weg. Samen met vele partners stimuleren zij reizigers om voor andere alternatieven te kiezen dan de auto, zoals de fiets of het OV. Met als doel een bereikbare, sociale, gastvrije en ondernemende stad en regio. Roermond Bereikbaar is een samenwerking van de gemeente Roermond, provincie Limburg en Rijkswaterstaat.

Foto: Roermond Bereikbaar (de aftrap door Wethouder Evers waarbij hij een ‘Rondje Roermond’ bon 
uitdeelt aan fietsers die de binnenstad bezoeken)
240721/HvL


Via Amsterdam Online