Workshop ‘Vloggen met Teun Peters’ bij Bibliocenter

Weert – 29 oktober 2021 – Op vrijdag 12 november komt Teun Peters, een van Nederlands bekendste vloggers naar Bibliocenter Weert. Wil jij ook je eigen online dagboek creëren en je vlogs succesvol delen met de wereld? Doe dan mee met de workshop ‘Vloggen met Teun Peters’. In de workshop vertelt Teun onder andere over de verschillende soorten vlogs, geeft hij je heel veel tips, maar leert hij je ook wat je beter niet kunt doen.

img

Over Teun Peters

Teun werd bekend als de cameraman van het YouTube konaal van Dylan Haegens. In 2018 speelde hij een hoofdrol in de speelfilm De Film van Dylan Haegens. Teun Peters had ook een eigen YouTube konaal. 

Week van de Mediawijsheid

Dit is een activiteit in het kader van de Week van de Mediawijsheid. De Week van de Mediawijsheid (5 t/m 12 november 2021) staat dit jaar in het teken van: Samen Sociaal Online. We stonden stil bij wat we écht belangrijk vinden in de online wereld. We maken ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan. En om jezelf of een ander mediawijzer te maken – en daarmee weerbaarder en digitaal vaardiger.

Praktische informatie

wanneer – vrijdag 12 november 2021, 16.00 tot 17.30 uur

waar – Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

deelname – € 7,50 met een minimum leeftijd van 9 jaar 

aanmelden – er is een maximum van 50 deelnemers, dus wees er snel bij! Aanmelden kon via dit online formulier van Bibliocenter

belangrijk – neem je eigen telefoon of tablet mee!

Foto Bibliocenter
291021/HvL


Via Amsterdam Online