Viraline HealthCheckCenter gaat Testen voor Toegang in Tholen

In sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet werd vanaf aanstondende zaterdag 13 november een corona testlocatie ingericht. Hier kon men zich onder andere laten Testen voor Toegang. De locatie werd officieel geopend door burgemeester Marleen Sijbers en wethouder Corniel van Leeuwen.

In samenspraak met de gemeente Tholen werd er in sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet een corona testlocatie ingericht, waar men terecht kon voor Testen voor Toegang, Covid-19 PCR -testen (speeksel-/spoel- of neusswab) en SARS-CoV-2 Antigeen sneltesten- inclusief internationaal reisdocument. Afspraken worden online ingepland via https://afspraak.testenvoortoegang.org/. Wie een PC-test met reisdocument nodig had, kon deze bestellen via https://bestellen.viraline.nl/. Voor aanstondende zaterdag geldt dat er tussen 10.00 u en 18.00 u getest kon worden.

Drempel
Vanaf woensdag 17 november is de locatie 6 dagen per week geopend. Burgemeester Marleen Sijbers: “Gemeente Tholen is blij met de komst van de testlocatie naar Meulvliet. Zonder testfaciliteit binnen de gemeentegrenzen, zien inwoners zich al snel genoodzaakt een flinke autorit te moeten maken. Testen kon zo op een laagdrempelige manier!”

Viraline
Viraline HealthCheckCenter is onderdeel van de HealtCheckCenter-groep, welke met 85 testlocaties in Nederland een landelijke dekking biedt voor het testen op corona. Gegevens worden zorgvuldig verwerkt volgens de strengste AVG-eisen, een positief testresultaat werd volgens de richtlijnen gemeld aan de GGD.

Via Omroep Tholen