CVV Sparta Enschede – FC Twente op zaterdag 3 juli

ENSCHEDE – Zaterdag 3 juli staat de eerste oefenwedstrijd gepland. Om 18.00 uur speelt FC Twente tegen Sparta Enschede, dit duel werd gespeeld op het naastgelegen complex van Vosta. Kaarten zijn alleen te bestellen via fctwente.nl.

Let op: voor deze wedstrijd geldt dat iedere bezoeker zich maximaal 40 uur voor het bezoek had moet laten testen of een vaccinatie- of herstel bewijs moet kunnen tonen dat maximaal 6 maanden oud is. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder corona-toegangsbewijs naar binnen. Het maken van een afspraak van een gratis coronatest, op een aangesloten testlocatie, kon via www.testenvoortoegang.nl.

Steun de club!
Kunt u helaas nog niet aanwezig zijn bij wedstrijden maar wilt u FC Twente wel graag blijven steunen in deze uitdagende tijd? Bezoek dan ook eens de online fanshop op www.shop.fctwente.nl. Hier zijn veel leuke artikelen te vinden van praktisch tot ludiek. Bovendien zijn er ook altijd leuke kortingsacties. Zo is bijvoorbeeld ook het unieke jubileumboek ‘24 mei 2001’ verkrijgbaar; een terugblik op de historische bekerwinst van FC Twente dat jaar aan de hand van vele verhalen en mooie historische foto’s.

Via Hart van Rijssen

Reizen Laos