Echte open dag bij REMO West-Twente, niet digitaal

Het is een echte open dag! Rondlopen door het gebouw en kennismaken met de docenten en studenten. De sfeer proeven en een gevoel krijgen bij een onderwijsinstelling, het is zó belangrijk voor de studiekeuze. REMO heet je van harte welkom in het praktijkcentrum op zaterdag 20 november van 10.00 tot 14.00 uur.

RIJSSEN – REMO stoomt jongeren klaar voor een baan in de techniek. Samen met het ROC van Twente biedt REMO BBL-opleidingen op mbo niveau 2, 3 en 4 aan voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en duurzame installaties. Deze laatste opleiding is vorig jaar gestart en had betrekking op de nieuwste technieken op het gebied van installatie- en elektrotechniek.

De opleidingen van REMO bieden een pakkende combinatie van theorie en praktijk. Drie dagen in de week ben je aan het werk. De andere 2 dagen ben je op het schitterende praktijkcentrum in Rijssen. Zo leer je het vak in de praktijk en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt. Want zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker om aan de machine te stonden om vervolgens te horen hoe het verspanen door die machine nou eigenlijk werkt?

De opleiding is geheel gratis én je verdient 5 dagen in de week salaris. Na het succesvol afronden van jouw opleiding blijf je in dienst van je werkgever, een fantastische baangarantie! Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website en kom zaterdag 20 november naar onze open dag!

www.remo-wt.nl/opendag

Via Hart van Rijssen