Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie 10 jaar!

RIJSSEN – Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie viert dit jaar het tienjarig jubileum! Judith Toeters en Lotte Staals voeren verschillende behandelingen uit om de zieke of beschadigde huid te herstellen of te verbeteren.

Het doel van de behandeling van Judith en Lotte is het opheffen, verminderen en/of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening. Het einddoel is de patiënt beter laten functioneren in het dagelijks leven. Bij Judith Toeters Huid- en oedeemtherapie worden zowel het medische vlak van de huid als het cosmetische behandeld. Denk hierbij aan huidverbetering en verschillende mogelijkheden tot laserbehandelingen.
Judith: “Omdat het feest is geven wij een product passend bij uw huid cadeau! Dit houdt in dat u een product van ons gratis ontvangt welke bij uw huid of mogelijk huidaandoening past! Dit geldt voor de maanden oktober, november en december 2021.”

Dus had u een vraag over uw huid, maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak. Judith en Lotte zien u graag in de praktijk in het Medisch Centrum Rijssen. Contact opnemen kon via e-mail, huidtherapie@judithtoeters.nl, of telefonisch, 0548 514122 of 06 300 285 49.

Via Hart van Rijssen