Kantoor Palazzo geopend door burgemeester Arco Hofland

HOLTEN – De verhuizing ging maar over een korte afstand, maar voor Martin Kemper, eigenaar van Palazzo, en zijn medewerkers biedt het nieuwe onderkomen de kons om te groeien. Palazzo is nu gevestigd aan Oranjestraat 40 in Holten. Een monumentaal pand vanwaaruit nu de diensten architectuur, engineering en bouwmanagement worden aangeboden. Het monumentale pand Villa Sophia uit 1882 werd door burgemeester Hofland geopend. Ondanks dat er weinig mensen bij aanwezig konden zijn, was het toch een feestelijke gebeurtenis.

Dat Kemper het zo ver zou schoppen, misschien wel tegen de verwachtingen in, had hij voor elkaar gekregen door door te zetten. Hij werd na de basisschool naar de LTS gestuurd en koos de richting bouw, daarna volgde de MTS en in de avonduren de Hogere Technische School in Amsterdam.

Start in Duiven
In 2002 is hij met Palazzo gestart in Duiven. Eerst als eenmanszaak en daarna kwamen er meer personeelsleden, een architect, een tekenaar en een secretaresse. De groei ging verder met uitbreiding naar Amerongen en Holten én meer personeel. Inmiddels telt Palazzo 35 medewerkers. Gezamenlijk maken zij ontwerpen, werken ze bouwplannen uit en sturen zij projecten aan. Palazzo kent diverse diensten en diverse opdrachtgevers. Zo kloppen particulieren aan voor een woning, maar ook ondernemers voor een recreatiepark.

Binding Holten
Dat Kemper Holten een warm hart toedraagt, blijkt wel uit het feit dat Palazzo is verhuisd binnen Holten en dan ook nog naar een groter pand om voorbereid te zijn op de toekomstige groei. De binding blijkt verder uit de sponsoring van lokale verenigingen en het steunen van lokale initiatieven.

Via Hart van Rijssen

Reizen Laos