Kermis in stadshart Rijssen 5 dagen lang

RIJSSEN – Tijd voor een leuk feest in Rijssen: vijf dagen lang kon er weer genoten worden van de kermis met diverse attracties. Kom ook van dinsdag 24 augustus tot en met zaterdag 28 augustus.

Natuurlijk stonden er attracties voor jong en oud op het kermisterrein. Op het Europaplein en op de parkeerplaats aan de Walstraat stonden de botsauto’s, grijpers, schiettent en muntjes schuiven. En voor de kleintjes stonden er een draaimolen, ballen gooien, trampoline en eendjes vangen. Voor de zoetekauwen staat er een suikerspinnenkraam en voor wie durft, staat dit jaar ook de Booster van 40 meter hoog weer op de kermis.

Daar waar in veel plaatsen geen kermis werd gehouden in verband met corona, gebeurt dat wel in Rijssen maar zijn er wel de nodige maatregelen getroffen om besmettingen te voorkomen. Allereerst moet u vanzelfsprekend thuis blijven wanneer u corona had of bij koorts of verkoudheidsklachten. Er is een verplichte looproute ingesteld die u langs alle attracties voert. Verder moet er moet 1,5 meter afstand gehouden worden. Bij elke attractie kunnen handen gedesinfecteerd worden met handgel.

Via Hart van Rijssen