Lessen Muziekschool gaan weer van start

RIJSSEN – De lessen aan de Muziekschool starten weer op maandag 30 augustus. Er is nog ruimte voor nieuwe leerlingen bij  piano, orgel, keyboard, viool, blokfluit (niet de introductiecursus), saxofoon, trompet, zang en gitaar. 

Wie nog twijfelt, kon voor één van die instrumenten een serie van vier proeflessen aanvragen, die dan in september worden gegeven. Dat kost slechts 36,- euro en dat bedrag werd in mindering gebracht op het lesgeld wanneer op de proeflessen een definitieve aanmelding volgt. Een buitenkons om voor weinig geld kennis te maken met een instrument! Het aanvraagformulier voor de vier proeflessen kon worden gedownload via de website. Nadere informatie via info@muziekschool-rijssen.nl of 06 29327858    

40 jaar in dienst

Op 1 augustus was dwarsfluitdocente Marion Rohaan 40 jaar in dienst van de Muziekschool. Tegenwoordig vervult zij ook de taak van coördinator. Hoewel Marion de schijnwerpers niet zoekt, had het bestuur van de Muziekschool intern uiteraard wél aandacht geschonken aan dit jubileum. 

Via Hart van Rijssen