Open+ van start in Wierden, nog niet in Enter

WIERDEN/ENTER – Naar de Bibliotheek op een moment waarop het jou uitkomt: het kon met het bijzondere toegangssysteem, Open+. Het systeem is getest en kon van start gaan. De bibliotheek Wierden is zeven dagen van de week geopend van 07.00 – 23.00 uur.

Er is niet altijd personeel aanwezig in de bibliotheek, maar dit is ook niet nodig. Alle apparaten in de bibliotheek stonden aan en kunnen gebruikt worden. Iedereen die lid is van de bibliotheek én 12 jaar of ouder is, kon zich aanmelden voor Open+. Dit kon via de speciale pagina en aanmeldformulier op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekwierden.nl.

Meer informatie
Na aanmelding nodigt de bibliotheek je uit om in de bibliotheek je persoonlijke pincode te komen halen en met hen de spelregels door te nemen. Vanaf 28 juni hebben ze de openingstijden voor beide vestigingen Wierden en Enter aangepast. Kijk voor actuele openingstijden altijd op onze website: www.bibliotheekwierden.nl. Helaas is het systeem er nog niet voor de vestiging in Enter. Leden uit Enter mogen zich wel aanmelden en kunnen deelnemen in Wierden.

Via Hart van Rijssen

Reizen Laos