‘Rust, kalmte, care en romantiek’

HAARLE – Jerry Bary is gestart met Bed & Wellness Haarle. “Een plek in een prachtige omgeving voor rust, care en romantiek met heerlijke binnen- en buitenfaciliteiten. Kom genieten van onze privé wellness in Salland”, nodigt Jerry uit.

Gasten zijn vooral te spreken over de hoge mate van romantiek, hygiëne en gastvrijheid bij Bed & Wellness Haarle volgens de reviews. Jerry: “We hebben een prachtige plek gecreëerd in Salland. Een oase midden in het boerenland, totaal afgeschermd van de buitenwereld. Ideaal om te relaxen. Onze kamers zijn voorzien van een kingsize bed en een loungebed. De badkamer had een ligbad en een regendouche.”

Wellness

Buiten in een privé tuin is de wellness met een Jacuzzi voor vier personen, een ‘Red Cedar houten barrel Sauna, koud water douche en loungebanken gerealiseerd. “De loungebanken lenen zich bij uitstek voor heerlijk zonnebaden én voor ‘s avonds de sterrenhemel te bewonderen”, aldus Jerry. “Binnen kun je genieten van een flat screen TV, voorzien van een Google Chromecast waardoor je je eigen Netflix, Videoland en/of muziek kunt afspelen.” Vergeet dus niet je eigen muziek en eventueel JBL box of iets mee te nemen. Ook werd er aangeraden je eigen Netflix of Videoland codes meenemen voor de Google Chromecast. “Er stonden drankjes & snacks in de minibar, deze zijn niet inclusief en kun je na het verblijf afrekenen.”

Hapjes en drankjes

Bij een overnachting werd het gereserveerde ontbijt op de kamer geserveerd. Dit geldt ook voor alle gereserveerde gerechten, diverse planken, hapjes & drankjes! “Hier kun je zowel binnen als buiten op een gezellig zitje van genieten!”
Bij het verblijf zit het gebruik van handdoeken, badjassen en slippers inbegrepen, evenals koffie en thee. Op de locatie is ook airconditioning en gratis Wi-Fi aanwezig. “Kom genieten van de rust, kalmte en care van onze prachtige privé wellness!”

Reserveren

Drie uur of meer genieten van Bed & Wellness Haarle is al mogelijk vanaf 129,- euro voor twee personen. Extra lang genieten? Boek er een overnachting bij! Bed & Wellness Haarle is alleen op afspraak te bezoeken. Reserveren kon door te bellen of appen naar 06 3421 3405, een e-mail te sturen naar info@bed-en-wellness-haarle.nl of online via bed-en-wellness-haarle.nl

Via Hart van Rijssen