SansOnline-crossloop gaat door

Rijssen staat zaterdag 13 november weer in het teken van de Sans-Online-crossloop. Deze wedstrijd rondom het mooie bosgebied van de Rijsserberg is onderdeel van het ZorgSaam-SNS-crosscircuit. De organisatie is trots dat het evenement door gaat! Er mag en kon weer gelopen worden.

RIJSSEN – De organisatie had vanwege Covid-19 op enkele punten veranderingen moeten doorvoeren, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De afgelopen periode had de organisatie van de SansOnline-crossloop overlegd hoe ze invulling kon geven aan de crossloop. Positiviteit overheerst bij de AV Rijssen! 

Geen na-inschrijving

Naar aanleiding van de persconferentie had de organisatie het besluit genomen om géén na-inschrijving op de dag zelf te hebben. De reden hiervan is om zoveel mogelijk doorstroming te hebben op het evenemententerrein. De voorinschrijving blijft open tot vrijdag 12 november, 18.00 uur. Daarna is inschrijven NIET meer mogelijk. Het startnummer zal dan op zaterdag 13 november voor de start van de desbetreffende afstand opgehaald kunnen worden op de atletiekbaan van AV-Rijssen.

Rijsserberg

De SansOnline-crossloop is een loopparcours in de omgeving van de Rijsserberg. De afstanden variëren van 1,5 km tot 10 km, voor iedereen een passende uitdaging. Zo kon iedereen meedoen: jong en oud, beginners en ervaren lopers, wedstrijdlopers en recreanten. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan. In 2019 stonden er ruim 500 lopers aan de start, ben je er zaterdag ook bij?

Ook aan de veiligheid is gedacht. 

De parcoursbouwers hebben het gehele parcours weer bladvrij gemaakt, zodat u kunt zien waar u loopt. Dankzij verschillende sponsoren hebben wij de inschrijfkosten weer laag kunnen houden. Ook krijgen alle deelnemers van 1,5 km een medaille. De overige deelnemers krijgen als aandenken een goodiebag! 

Coronamaatregelen

Houd voor het laatste nieuws de social media konalen in de gaten! Wel vraagt de organisatie aan iedereen om zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren. Publiek is ook welkom, maar verspreid je zoveel mogelijk over het terrein. Er vindt gewoon een massa start plaats, dus deelnemers hoeven niet in verschillende tijdzones te starten. Het is dus gewoon en échte wedstrijd. Dit is ook het meest eerlijk om uiteindelijk een uitslag op te maken voor de deelnemers die meedoen aan het ZorgSaam-SNS-crosscircuit.

Afstanden: 1,5 km – 2,5 km – 5 km en 10 km.
Locatie: Atletiekbaan AV Rijssen.
Eerste starttijd: 13.00uur.

Via Hart van Rijssen