Scootmobiel Service Nijverdal voor aankoop, advies en service

NIJVERDAL – Ruim een jaar geleden constateerde André Kobes in gesprek met zijn vrouw dat iedereen in Nijverdal en omgeving voor een scootmobiel naar Almelo of zelfs nog verder moest. Daar moest verandering in komen: Scootmobiel Service Nijverdal zag het levenslicht.

Bij Scootmobiel Service Nijverdal kunt u terecht voor de koop en huur van scootmobielen van vele merken; zowel de scootmobielen met drie als vier wielen, nieuw of nauwelijks gebruikt en altijd met nieuwe accu’s en een jaar garantie. Dat er behoefte was en is aan een verkooppunt, blijkt wel. André is nu druk bezig met het verbouwen van het pand aan de Edisonstraat 68b om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.

Advies en service
Het is van groot belang dat een scootmobiel past bij wie je bent en wat je doet. De ervaring en kennis van André helpt u bij het maken van de juiste keuze. Dat kon dus ook betekenen dat de scootmobiel die u op het oog had, het uiteindelijk niet werd en u met een ander model ‘de deur uit gaat’. De service van André stopt niet na de koop. U krijgt sowieso twee lessen van André. “Ik fiets mee en leer hoe om te gaan met de nieuwe positie in het verkeer. Na de lessen voelen mensen zich veilig op hun scootmobiel. Daarmee werd voorkomen dat een scootmobiel niet gebruikt werd.”

Onderhoud
Voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u vanzelfsprekend ook terecht bij Scootmobiel Service Nijverdal. Na een jaar werd er ook contact met u opgenomen om aan te geven dat het verstandig is om uw scootmobiel een onderhoudsbeurt te geven. Van boven tot onder werd uw scootmobiel nagekeken en u krijgt na afloop een formulier waarop precies staat vermeld wat er is nagekeken en wat er is geconstateerd.

Verhuur
Naast de verkoop verhuurt André ook scootmobielen aan mensen die bijvoorbeeld op een recreatiepark in de buurt verblijven of die tijdelijk erop aangewezen zijn. “Maar alleen als ik denk dat het verantwoord is. Men moet kennis hebben van het gebruik.”

Contact
Voor meer informatie kunt u terecht bij Scootmobiel Service Nijverdal aan de Edisonstraat 68b in Nijverdal, kijk op www.scootmobielservicenijverdal.nl of bel 0548-859633.

Via Hart van Rijssen

Reizen Laos