Tulpenbollenactie Scouting Rijssen

RIJSSEN – De scouts van Scouting Oosterhof – Niej Begin, herkenbaar aan hun uniform, zullen zaterdag 2 oktober tussen 9.00 en 16.30 uur weer langs de Rijssense deuren gaan om rode, gele en paarse tulpenbollen te verkopen voor € 2,50 per zakje. Van de opbrengst kon enerzijds de contributie laag worden gehouden, anderzijds is er door deze actie ook ruimte voor de aanschaf van nieuwe kampeer- en spelmaterialen, zoals bijvoorbeeld de splinternieuwe kabelbaan.

Ook dit jaar is er naast contante betaling ook weer de mogelijkheid om te betalen door middel van de QR-code die de jeugdleden bij zich hebben. Natuurlijk werd afstand gehouden bij de voordeur en bij wie er geen prijs op stelt, lopen de scouts gewoon weer verder! Onze verkopers zijn herkenbaar aan hun ‘ScoutFit’, het scouting-uniform.

Niet thuis of juist zeker ervan zijn dat er nog tulpenbollen zijn? Online bestellen kon via de website van de scouting. Tulpenbollen kunnen na bestelling op zaterdag 2 oktober tussen 9.00 en 16.30 uur afgehaald worden bij blokhut ’t Oosterhöfke (A.H. ter Horstlaan 12a te Rijssen) of tegen een vergoeding van € 2,50 bezorgd worden (alleen in Rijssen en buitengebieden). Ga voor meer informatie over de tulpenbollenactie en online bestellen naar www.scouting-rijssen.nl

Via Hart van Rijssen