Winkelen in Rijssen verrast moeders

RIJSSEN – Verdient jouw moeder een heerlijk ontbijt, complete make-over of prachtige bos bloemen? Laat ons in een reactie op de Facebookpagina van WinkeleninRijssen weten waarom jij zo’n fantastische moeder hebt en wie weet mag je haar verrassen!

Tot 6 mei maak je kons op één van de 10 Moederdag ontbijtjes, 2 complete Moederdag Make Overs of 6 bossen bloemen. Laat via de posts op de Facebookpagina WinkeleninRijssen in een reactie weten waarom juist jóuw moeder dit verdient! Op donderdag 6 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Win een Moederdag Ontbijt!

Er worden 10 heerlijke Moederdag ontbijtjes verloot, 5 van Bakker Meinders en 5 van Bakkerij van Otten, voor 2 personen. Ontbijtmand van Meinders De Echte Bakker met: Diverse soorten broodjes en vleeswaren, kaas, een gekookt ei en zoet beleg. Echte boter, suiker, thermoskon met koffie/thee en jus d’orange. Als dessert een luxe gevuld koffiebroodje en vers fruit. Een bloemetje en een doosje bonbons. 5x een krantje, croissantje deluxe van Bakkerij van Otten: Ochtendblad met een vers ontbijt. Verse koffie, div. soorten thee, en jus d’orange. koffiemelk en suiker. Verschillende croissantjes en broodjes en een krentenbol. Als beleg Serranoham, ham, brie, kaas, 2 soorten jam, 2 soorten hagelslag, een gekookt eitje, zout en boter.

Win een complete Moederdag Make-Over

Er worden 2 metamorfoses met een complete outfit bij een kledingwinkel naar keuze*, en advies en haarstyling bij een kapper naar keuze* verloot! Gun jij je moeder een hele nieuwe look? Laat ons dan in een reactie weten waarom jouw moeder dit moet winnen, en bij welke winkel en kapper zij in het nieuw gestoken moet worden.

*) Voorwaarde is wel dat zowel de kapper als kledingwinkel lid moet zijn van Ondernemersvereniging HABI. Je vindt de complete lijst op: www.winkeleninrijssen.nl.

Win een bos bloemen voor jouw moeder!

Waarom verdient jouw moeder een bos bloemen voor Moederdag? Laat het weten en wie weet kun jij je moeder verrassen met een fleurige attentie. Er werd 2x een bos bloemen van Bloemsierkunst van den Berg, 2x een bos bloemen van Lohuis Bloemen, en 2x een bos bloemen van Ricks Bloemen verloot.

Via Hart van Rijssen

Reizen Laos