‘Drie jaar garantie op kleding is uniek’

Op Steenweg 43 is Kate van start gegaan met haar winkel Katia & Bony. Klanten kunnen bij deze enthousiaste ondernemers terecht voor nacht en ondermode voor het hele gezin. Mocht het je te lang duren, dan kun je achter in de winkel rustig wachten en genieten van de muziek gemaakt door haar man die muzikont is. Binnenkort werd de winkel nog uitgebreid met tal van andere bijzondere producten waarmee je een ‘kleurrijke wereld creëert’.

Het is best een bijzonder, een winkel die gespecialiseerd is in pyjama’s en huiskleding, voor het hele gezin. En dan ook nog eens van een dusdanige kwaliteit dat de onderneemster drie jaar garantie biedt op de kleding. “Natuurlijk niet op de maat, maar zeker op de kwaliteit van de stof.”

Drie maanden de tijd had ze zichzelf gegeven om te kijken of haar fysieke winkel slaagt. Zo niet, dan blijft ze bij haar succesvolle webshop katiaandbony.nl. Gaat het lopen dan is een tweede winkel al gepland. In Eindhoven om precies te zijn. En daarna nog drie elders in het land. Vijf winkels moeten het worden voor de geboren Turkse die een duidelijk plan had. “Deze winkel is en blijft onze flagshipstore. Hier maken we reclame voor onze merken en proberen we dingen uit.”

Alev Kurmus, “noem me liever Kate”, woont al zes jaar in Nederland. Ze studeerde techniek en werkte vijftien jaar als IT-productmanager. Haar man en mijn man is muzikont. We besloten dit dit bedrijf te maken vanwege onze dochter. We waren altijd opzoek naar goede kwaliteit van de stof van kleding. Hierdoor ontmoette we Katia & Bony. We waren super blij met de producten van hen en daarom we dit merk naar Nederland te brengen. 2 jaar geleden zijn we begonnen met met R&I en kregen we een distributie overeenkomst van Katia & Bony voor zowel Nederland als België. Daarnaast begon ik ook te werken aan mijn eigen merk; GADJI. GADJI is het merk waarvan de outwear-collectie door mijzelf is ontworpen. De outwear en vergulde sieraden collectie zullen binnenkort in onze winkel verschijnen. Als Katia & Bony zitten we al op ons online platform en bol.com. GADJI komt binnenkort.

Via Centrum Utrecht