Mogelijk glasvezel in Zevenhuizen en Moerkapelle, bij genoeg interesse

Zevenhuizen/Moerkapelle – Glasvezelbedrijf DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Zevenhuizen en Moerkapelle. Als 20 procent van de inwoners zich voor 2 februari aanmeldt en een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel.

Eerder voerde het bedrijf eenzelfde campagne in Moordrecht, waar binnenkort werd begonnen met de aanleg. Glasvezel zorgt voor stabiel en snel internet, wat volgens de aanbieder belangrijk is in een tijd waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en er steeds meer gevideobeld werd.

Op gavoorglasvezel.nl kon een postcodecheck worden gedaan om te zien of een adres in aanmerking komt voor glasvezel. Bij aanmelding vóór 2 februari is de glasvezelaansluiting gratis en zijn er alleen kosten voor het abonnement voor internet, televisie en/of bellen bij de telecomaanbieder. Na 2 februari bedragen de aansluitkosten 650 euro.

Tijdelijke informatiepunten
Aan de Dorpsstraat 119 in Zevenhuizen en Dorpsstraat 28 in Moerkapelle opent het bedrijf deze week tijdelijke informatiepunten, die geopend zijn van woensdag tot en met vrijdag vanaf 11.00 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur.

Via Hartvanzuidplas.