[update] Steekdrama in Moordrecht: 65-jarige echtgenote aangehouden

Moordrecht – In de Prinses Beatrixstraat in Moordrecht is afgelopen nacht een man zwaargewond aangetroffen. De politie had vervolgens zijn echtgenote, een 65-jarige vrouw uit Moordrecht, aangehouden op verdenking van het plegen van een steekincident.

Even voor 3.00 uur werd gemeld dat er een persoon gewond was aangetroffen op de Prinses Beatrixstraat. De echtgenote van de man kwam even later, om 3.15 uur, aangelopen en werd aangehouden. Het slachtoffer van 65 jaar werd direct per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij werd geopereerd.

De precieze toedracht is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van de politie was het slachtoffer bij aankomst van de hulpverleners niet aanspreekbaar.

De politie had ter plaatse enkele uren onderzoek verricht. In de woning van het stel zal sporenonderzoek worden gedaan. De recherche doet nader onderzoek naar het steekincident.

Iets voor drie uur ‘s nachts, in de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 november, kwam een melding van een steekpartij binnen bij de politie. Daarna is een ambulance naar de Prinses Beatrixstraat in Moordrecht vertrokken. Een paar minuten later werd er ook nog een traumahelikopter op afgestuurd.

Via Hartvanzuidplas.